The `get a taste` Weekend

UPDATE: Jullie worden zaterdag  16 mei 2015 om 9.00 uur verwacht op de P.C.Hooftstraat 38 in Arnhem (huis van Willems ouders)
Daar doen we een koffie en krijgen jullie de kaarten, de wisselpunten en de (streef)tijden. Dan hebben jullie twee uur om de plan van aanpak te bespreken en dan gaan we op pad. De finish zal pas om 2 uur zondagochtend zijn (15 uur later dus). We zullen dan gaan nazitten en gezamenlijk slapen. Anders dan in IJsland heb je op dit kamp niet ander materiaal van te voren klaargelegd; dit is het kamp dat je maakt om je minimale 4 uur slaap te pakken.

Wij verzorgen enkel de kaarten en een wedstrijdverloop. (En misschien snacks/booze voor bij het kampvuur)
Voor jou:
– Mountainbike
– Slot
– Mountainbike vignet (https://www.natuurmonumenten.nl/routes/vergunningen/mtb-vergunning)
– Fotocamera (team)
– Firesteel
– Duikbril (en snorkel) (handig)
– de rest van de waslijst mag je zelf dus gaan bedenken. Probeer alles mee te nemen wat je mee naar IJsland mee wilt nemen. Zie het echt als oefening. Het idee is dat je aankomend weekend jezelf voor je kop slaat; niet pas op IJsland.

Get a Taste wil zeggen, een soort mini versie van de Iceland120 adventure race; voor zover dat kan. Belangrijkste van dit weekend is dat jullie gaan beseffen wat Iceland120 werkelijk inhoud. We zullen de situaties zo waarheidsgetrouw gaan nabootsen. Bijvoorbeeld door middel van opdrachten zoals; je hebt een lekke band, vervang deze. Of bijvoorbeeld doordat we je in de nacht door water laten gaan om de temperaturen van Ijsland na te bootsen.
Het zal de perfecte smaakpakker worden en je zult leren waar je nog niet goed genoeg in bent en waarin jij de aankomende anderhalve maand nog gaat trainen.Verder in een notendop: een volle dag racen, navigeren, verschillende disciplines, rugzak op, stuk gaan en uiteindelijk rond het kampvuur met goede verhalen. Daarnaast is het een toffe manier om elkaar te leren kennen en om van elke team zijn tactiek te zien.

Leave a Reply