Inschrijven kan nog tot 14 maart!

De uiterste inschrijfdatum was 01 maart. Echter is er nog wat consternatie bij enkele teams in welke vorm(en) zij de Iceland120 gaan meepakken. Anderen zijn zo enthousiast dat ze al geld hebben toegestopt. Met het invullen van dit document maak jij het officieel. Wij vinden het niet erg als je je nu in een teamvorm inschrijft die straks mogelijk anders is. Daarom een persoonlijk inschrijfformulier. Uiteraard mag je voordat je je paraaf zet, of geschreven in de mail, aangeven wat je teamnaam is en wie erbij in zitten.

Schrijf je dus nu in! 14 maart sluit de inschrijving officieel; dan kunnen we namelijk onderhandelen met de Ijslandse mannen en dames over de gave activiteiten die we ook nog gaan doen. Maar ook zodat we de voorbereidingen van het ‘Get a Taste’ weekend (27/ 29 maart, Arnhem) beter kunnen neerzetten. Daar over gesproken; volgende week krijgen jullie daar een uiteenzetting van.

 

Het formulier: Inschrijfformulier Iceland 120

 

Leave a Reply