Cafe de Walvis; alleen nog maar het begin

IMG-20150125-WA0002

Het was gezellig gisteren! Leuk om even kennis te maken en ook bij jullie het enthousiasme te proeven. Frank en Willem hebben en er in ieder geval nog meer zin in gekregen. Ik denk dat we er met zijn alle over eens waren dat het handig is om kennis, vragen en ideeën met elkaar te delen. Dus vanaf nu kun je hier je opmerkingen kwijt.

Bovenaan de balk zijn nieuwe kopjes gekomen en kan je de info gemakkelijker terugvinden. Maar belangrijker is, op verzoek van Jeroen, is dat je een vraag kan stellen aan iedereen. Iedereen kan daar dan op antwoorden en meer geschikte antwoorden zullen hun weg naar boven vinden. Ook kan je redelijk snel zien of een vraag al gevraagd is; typ bijvoorbeeld maar eens vis bij Ask your Question. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf even simpel te registreren en dan kunnen we het onder ons houden; hoeft niet iedereen meteen mee te kijken. We zijn benieuwd hoe dit ‘rond het kampvuur’ gaat werken en hoe iedereen de voorbereidingen en strategieën gaan vormgeven.

Verder, wat ons betreft doen we vaker dit soort sessies, eventueel met een goede training vooraf!

Tot snel; gegroet,

Team Iceland120

Leave a Reply